Accurate Cleaning Partners B.V.
"Kwaliteit in bedrijf"

Welkom bij Accurate Cleaning Partners bv

Welkom op de website van ACP BV. Sinds 1994 verzorgen wij op vele locaties het schoonmaakonderhoud van de binnen- en buitenzijde van panden. Wij zijn er trots op dat wij met veel van onze klanten al bijna meer dan 25 jaar geleden een overeenkomst zijn aangegaan voor het schoonmaakonderhoud van hun pand.
De branches waarin wij werken zijn divers, echter met name in de medische sector scoren wij hoog als het gaat om kwaliteit, continuiteït en flexibiliteit.


NO NONSENSE
Accurate Cleaning Partners BV (ACP bv) is een no-nonsense schoonmaakbedrijf. Wij streven naar optimale dienstverlening door het leveren van kwaliteit, continuïteit en flexibiliteit op basis van een verantwoorde prijs. Een tijdje terug hebben wij ons certificaat "Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen" behaald.

Sedert 2013 hebben wij de Code "Verantwoordelijk Marktgedrag" ondertekend. Beide zijn speerpunten voor het te volgen beleid van A.C.P. BV.
Middels gebruik van schoonmaakmiddelen van het merk Buzil investeren wij in een schone toekomst. Buzil bezit het hoogste eco certificaat in Duitsland, een land waar de normen streng en hoog zijn. Zodoende zijn wij verzekerd van prima oplossingen voor ieder schoonmaakprobleem.

Accurate Cleaning partners bv is lid van branchevereniging SieV vanaf de oprichting!

Zoekt u het goedkoopste schoonmaakbedrijf, dan zijn wij helaas niet degene die u zoekt!

A.C.P. bv, big enough to cope, small enough to care 
 
 
E-mailen
Bellen